nieuws

Eerste Jaz in the City-hotel in Amsterdam

regios

De Steigenberger Group lanceert Jaz in the City, een nieuwe hotelformule voor de millennials-generatie. Het eerste hotel opent 17 december aan het plein van de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoost.

Eerste Jaz in the City-hotel in Amsterdam

Jaz Amsterdam telt 247 kamers en elf suites die uitkijken over de skyline van Amsterdam, alle ingericht volgens toonaangevend design en state-of-the-art technologie. De kamers zijn volledig aangepast aan de behoeften van de reiziger van de millennials-generatie, met een kingsize bed, een yoga-kit en uitgebreide video- en audiovoorzieningen. Het hotel kenmerkt zich door de creatieve atmosfeer en heeft een inpandig restaurant.

Jaz Amsterdam is omringd door de populaire popzalen van Amsterdam. Pal aan de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall en de Amsterdam ArenA vormt het hotel de perfecte uitvalsbasis voor de muziekliefhebber. “De nieuwe generatie reiziger verlangt dat een hotel meer is dan een plek om te overnachten. Gasten willen beleving, de ‘hidden gems’ van een stad ontdekken en zich kunnen bedienen van de nieuwste technieken. Met Jaz in the City bieden we antwoord op deze behoeften,” aldus Seger Abels, marketingmanager bij Jaz in the City. 

Reageer op dit artikel