nieuws

Cool Control verwerft bedrijfsgebouw Maasdijk

regios

Cool Control heeft een pand gekocht met 11.300 m2 bedrijfsruimte en 1.350 m2 kantoorruimte, aan de rijksweg A20 aan Honderdland 70 in Maasdijk, gemeente Westland.

Cool Control verwerft bedrijfsgebouw Maasdijk

Cool Control is een logistieke dienstverlener op het gebied van koelverse producten. Het bedrijfsgebouw is voorzien van moderne voorzieningen voor het koelen en rijpen van exotische vruchten en groenten. Door de koop van het gebouw kan Cool Control verdere invulling geven aan haar groeistrategie.

De verkoper is Nature’s Pride, full-service leverancier van exotische groenten en fruit. Het gebouw kwam beschikbaar door de verhuizing van Nature’s Pride naar een tweemaal zo grote nieuwbouwlocatie op hetzelfde terrein.

DTZ Zadelhoff adviseerde Nature’s Pride in collegiale samenwerking met Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel