nieuws

Top Vastgoed gaat V&D Amstelveen herontwikkelen

regios

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft Top Vastgoed geselecteerd voor de herontwikkeling van het V&D-gebouw in het Stadshart van Amstelveen.

Top Vastgoed gaat V&D Amstelveen herontwikkelen

De warenhuisketen stoot een deel van zijn winkelruimte aan het Buitenplein af. ‘Dit biedt kansen aan andere retailers die op zoek zijn naar schaalvergroting en grotere winkels, om zich op deze locatie te vestigen’, aldus ASR. Het V&D-gebouw omvat ongeveer 20.600 m2 winkelruimte plus een parkeergarage met 473 parkeerplaatsen. Het complex omvat zes lagen winkelruimte, van de kelder tot en met de vierde etage.

Top Vastgoed ontwikkelt een concept voor een betere aansluiting op het primaire winkelcircuit, een aangepaste branchering en een krachtige uitstraling voor internationale retailers. De bedoeling is dat de realisatie op ‘relatief korte termijn’ begint. Sjoerd Soeters is architect voor het project.

Reageer op dit artikel