nieuws

Nieuw kantoor Applied Medical in Amersfoort

regios

Applied Medical Europe heeft Heembouw opdracht gegeven een nieuw kantoor met productielocatie te ontwerpen en realiseren in Amersfoort.

Nieuw kantoor Applied Medical in Amersfoort

Het gaat om 8.700 m2 kantoor en een ruime cleanroom, productieruimte en magazijn met een totale vloeroppervlakte van 27.000 m2. De bouw moet beginnen in maart 2016, zodat Applied Medical zijn nieuwe locatie in mei 2017 in gebruik kan nemen.

De nieuwbouw moet verrijzen naast het in 2012 door Heembouw gerealiseerde hoofdkantoor van Applied Medical op bedrijventerrein De Wieken. Net als toen is het ontwerp van Habeon Architecten. Lomans en Kropman neemt de installatietechniek voor zijn rekening.

DTZ Zadelhoff Property Transformers en Innax Gebouw en Omgeving adviseren Applied Medical Europe voor dit project.

Reageer op dit artikel