nieuws

Woningen in Bosch kantoor Rijkswaterstaat

regios

Wijkerzand Projecten gaat het voormalige pand van Rijkswaterstaat aan Schubertsingel 32 in Den Bosch herontwikkelen tot woningen, mogelijk in combinatie met kantoren.

Woningen in Bosch kantoor Rijkswaterstaat

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Eerder meldde het Rijksvastgoedbedrijf al de verkoop van het uit 1979 daterende gebouw voor 2.475.000 euro via HRS Makelaars. Het object telt zes lagen met een totale vloeroppervlakte van 6.717 m2 en 120 parkeerplaatsen. Het staat op een perceel van 0,52 hectare. Volgens het Brabants Dagblad staat het gebouw leeg.

Directeur Maurice Delpeut van Wijkerzand Projecten heeft voor binnen- en buitenzijde van het pand een ‘indrukwekkende metamorfose’ in gedachten en sluit sloop niet uit. De te ontwikkelen appartementen kunnen voor de huur- of koopmarkt zijn. Voor het noemen van aantallen vindt Delpeut het nog te vroeg.

Reageer op dit artikel