nieuws

Veiling Enschedese grond Megahome

regios

Een kavel van ruim 2,75 hectare aan de Brinkstraat in Enschede wordt 18 november in opdracht van de Rabobank online executoriaal geveild. Dat meldt Tubantia.

Veiling Enschedese grond Megahome

De grond is eigendom van de Almelose projectontwikkelaar Megahome, die zijn betalingsverplichtingen aan de bank niet is nagekomen.

De kavel ligt pal tegenover het uitbreidingsgebied Varvik-Diekman. Volgens een woordvoerder van de gemeente Enschede waren er nog geen bebouwingsplannen voor het terrein aan de Brinkstraat, dat nu nog in gebruik is als landbouwgrond.

Behalve de veiling van de grond aan de Brinkstraat worden volgens het regionale dagblad nog zo’n dertig andere kavels van Megahome elders in het land op 18 en 19 november verkocht. Al eerder deed makelaar DTZ Zadelhoff executieveilingen van bezittingen van Megahome. Het vastgoedbedrijf van de in Zenderen wonende Willy Welles zou al jaren in opspraak zijn. Hij kocht de gronden ruim tien jaar geleden met de bedoeling er woningen op te bouwen.

Reageer op dit artikel