nieuws

Heropening uitgebreid winkelcentrum Papendrecht

regios

Begin oktober is winkelcentrum Wilgendonk in Papendrecht heropend. De heropening volgt op de revitalisatie en uitbreiding van het winkelcentrum.

Heropening uitgebreid winkelcentrum Papendrecht

In samenwerking met eigenaar Velocity European Properties heeft DTZ Zadelhoff de werkzaamheden opgepakt. N-Architecten uit Maastricht heeft het plan nader uitgewerkt. De eigenaar heeft het winkelcentrum met ongeveer 800 m2 uitgebreid. Velocity kocht het winkelcentrum van destijds bijna 3.400 m2 van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

De revitalisatie was nodig om het winkelcentrum een eigentijdse uitstraling te geven en om uitbreiding te realiseren, waar enkele huurders behoefte aan hadden. Het team Property Transformers van DTZ Zadelhoff heeft als gedelegeerd ontwikkelaar het winkelcentrum volledig gerevitaliseerd waarbij onder andere de koepel is verdwenen en duurzame verlichting is aangebracht. Door de revitalisatie hebben winkeliers hun uitbreidingsplannen kunnen realiseren. Zo heeft Albert Heijn zijn winkelruimte bijna twee keer zo groot kunnen maken.

Reageer op dit artikel