nieuws

Appartementen in Amersfoorts kantoor

regios

Corporatie de Alliantie en de ontwikkelingscombinatie R.I. de Vries & Partners/Zegers Bouw hebben overeenstemming bereikt over de transformatie van het leegstaande kantoorgebouw Beekhove aan de Stadsring in Amersfoort.

Appartementen in Amersfoorts kantoor

Bij deze transformatie snijdt het mes aan twee kanten. De structurele leegstand van kantoorgebouwen in Amersfoort wordt verminderd en er wordt woonruimte gecreëerd voor werkende jongeren. Daar is op dit moment een groot tekort aan.

Projectontwikkelaar Rob de Vries geeft aan dat met name door de ligging, direct tegen het oude stadscentrum aan, de verwachting is dat de appartementen populair zullen zijn onder de doelgroep. ‘De appartementen variëren in oppervlak van 40 tot 50 m2. Alle met een woonkamer/keuken, badkamer, slaapkamer, toilet en buitenruimte. Het gaat om ongeveer 54 nieuwe wooneenheden die de Alliantie zal gaan verhuren.’

Reageer op dit artikel