nieuws

Hoofdkantoor Hyundai Service Center opgeleverd

regios

BAM Utiliteitsbouw regio Rotterdam heeft op bedrijvenpark Zestienhoven het nieuwe Europese hoofdkantoor overgedragen aan het Hyundai Engine Europe Service Center. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Siebold Nijenhuis en omvat 1.200 m2 kantoorruimte en 1.800 m2 warehouse. BAM Utiliteitsbouw was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe hoofdkantoor.

Het Hyundai Engine Europe Service Center heeft een centrale rol als centrum voor alle opslag en logistieke handelingen voor de aftersales-diensten van Hyundai Heavy Industries aan alle Europese klanten op het gebied van onderdelen van scheepsmotoren. BAM Techniek regio West was verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering en de coördinatie van de installaties.

Reageer op dit artikel