nieuws

Bouwstart wijkcentrum/school Den Bosch

regios

Vandaag begint de bouw van school en wijkcentrum Brede Bossche School Boschveld van 3.130 m2 in Den Bosch.
De school aan de Edisonstraat in de wijk Boschveld biedt huisvesting aan een basisschool, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal, een gymzaal en bibliotheek, het buurthuis en een informatie- en dienstverleningspunt van maatschappelijke organisaties.

Bouwstart wijkcentrum/school Den Bosch

Janssen de Jong ontwikkelt en realiseert de school in opdracht van de gemeente Den Bosch. Volgens de ontwikkelaar wordt het een van de energiezuinigste scholen van Nederland. BBS Boschveld verbruikt 75 procent minder energie dan de wettelijke eis. BBS Boschveld is aanbesteed als Design & Build-opdracht. Eind 2014 moet het wijkcentrum zijn opgeleverd. Met de opdracht is zo’n 4 miljoen euro gemoeid.

Reageer op dit artikel