nieuws

Ymere start bouw 86 woningen in Overhoeks

regios

Dinsdag is het startsein gegeven voor de bouw van De Halve Maen in Overhoeks in Amsterdam-Noord. Woningcorporatie Ymere realiseert er 86 vrije sector huurappartementen voor vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest. De appartementen worden naar verwachting eind 2014 opgeleverd.

Ymere start bouw 86 woningen in Overhoeks

De bouw van het complex wordt verzorgd door Dura Vermeer. De vrije sector huurappartementen zijn voorzien van een royale buitenruimte en een parkeerplaats in de ondergrondse garage. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 55 m2 tot 135 m2. De 86 appartementen worden ondergebracht in het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. Ymere wil de afronding van de eerste fase van Overhoeks zo snel mogelijk realiseren. Naast de bouw van het gebouw De Halve Maen realiseert Ymere ook het gebouw Statendam. Het is nog niet bekend wanneer daarmee gestart wordt.

Reageer op dit artikel