nieuws

Vrije bouwkavels Ambyerveld in de verkoop

regios

De gemeente Maastricht is gisteren 13 november begonnen met de verkoop van de eerste fase van 37 bouwkavels in de vrije sector in Ambyerveld. Daarmee wordt ingespeeld op de wens voor meer mogelijkheden rondom particuliere woningbouw in de stad.

Kopers kunnen een vrije kavel kopen van de gemeente Maastricht of in samenspraak met ontwikkelaar Bouwfonds Ontwikkeling een kavel met huis laten ontwikkelen.

Ambyerveld biedt in totaal 37 bouwkavels, 22 consumentgerichte vrijesectorwoningen en twee wooncomplexen (landhuizen) in het duurdere segment. De eerste fase omvat de verkoop van 26 kavels in de vrije sector door de gemeente, één door MVJ Ontwikkelingen en tien kavels met woningen door Bouwfonds. De tweede fase begint later, afhankelijk van de marktontwikkelingen.

Reageer op dit artikel