nieuws

Sushi- en wokeigenaren nemen Etenstijd Tilburg over

regios

De eigenaren van vier sushi- en wokrestaurants nemen Restaurant Etenstijd in Tilburg over. Jan Meurs jr. en zijn moeder Anita de Weijer droegen vrijdag alle aandelen over. Het horecapand heeft een omvang van ruim 2.000 m2, verdeeld over drie lagen.

Sushi- en wokeigenaren nemen Etenstijd Tilburg over

De kelder meet 721 m2, begane grond 700 m2, en eerste verdieping 640 m2. De populaire eetgelegenheid Etenstijd aan de rand van het Leijpark bestaat sinds 2006. De nieuwe eigenaren hebben al restaurants in Breda, Roermond (Ume), Rotterdam en Papendrecht. Alle zaken werken net als Etenstijd volgens het ’all you can eat’-principe. De nieuwe eigenaren zeggen niets te veranderen aan de huidige formule van Etenstijd, maar dat ligt niet contractueel vast. ‘De formule is ijzersterk, dus we gaan er zeker geen sushi- of wok-restaurant van maken’, aldus woordvoerder Michael Chen (45).

Beide partijen bevestigen de transactie, financiële mededelingen werden er niet gedaan. Anita de Weijer blijft wel eigenaar van het pand. De transactie werd namens de familie Meurs begeleid door Adhoc horecamakelaars uit Gouda.

Reageer op dit artikel