nieuws

Begin verkoop De Studio Part II

regios

De verkoop van 170 koopwoningen in De Studio Part II in Amsterdam begint zaterdag. Het nieuwe aanbod bestaat uit studio’s en tweekamerappartementen.

Begin verkoop De Studio Part II

Deze tweede fase van De Studio volgt op de succesvolle eerste fase, die 320 koop- en huurappartementen en bijbehorende voorzieningen voor studenten en starters omvatte en in een grote vraag voorzag.

De Studio, de transformatie van het voormalige GAK-kantoor aan de westelijke ringweg naar compacte koop- en huurwoningen, is een initiatief van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en woningcorporatie Stadgenoot. In de nieuwe fase wordt de zuidvleugel van het voormalige kantoorgebouw aan de Einsteinweg, Erasmusgracht en Hoofdweg omgevormd tot in totaal 331 woningen. De 170 koopwoningen van De Studio Part II vormen daarvan het eerste deel. Deze worden in drie verschillende typen aangeboden: studio’s van 28 m2 en 37 m2 en tweekamerappartementen van 47 m2.

Reageer op dit artikel