nieuws

Eerste paal Celieplant Green Park Aalsmeer

regios

Op 17 oktober werd op Greenpark Aalsmeer de eerste paal geslagen voor een nieuw bedrijfspand van bloemen en plantenexporteur Celieplant. Celieplant vestigt zich aan de Japanlaan.

Eerste paal Celieplant Green Park Aalsmeer

Het nieuwe gebouw krijgt een oppervlakte van 10.000 m2 en wordt geheel duurzaam gebouwd. De kavel is 2,4 hectare groot. De oplevering vindt zomer 2014 plaats. Dit jaar heeft Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling al vier hectare uitgegeven. Voor 2014 is de verwachting dat er weer een aantal uitgiften zal plaatsvinden. Businesspark Green Park Aalsmeer richt zich op de bloemen- en plantensector en op logistieke partijen, waarbij sterk wordt ingezet op het bevorderen van onderlinge samenwerking en gezamenlijke marktbewerking.

Reageer op dit artikel