nieuws

zeeman koopt voormalige vleeswarenfabriek

regios

Zeeman Vastgoed heeft onlangs de voormalige vleeswarenfabriek van Gepo aan de Amstel in Uithoorn verworven.

De locatie grenst direct aan het historisch dorpscentrum en omvat met de overige door Zeeman Vastgoed gekochte gronden in het gebied ruim 23.000 m2. Samen met het aangrenzende Campina-terrein, een ontwikkeling van Bouwfonds MAB, maakt dit terrein onderdeel uit van het herstructureringsgebied Vinckebuurt. In het woningbouwplan Vinckebuurt is sprake van de bouw van ongeveer 300 woningen. Naast een Amstelfront met appartementen komen er in het gebied eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. De verwachting is dat begin 2008 wordt begonnen met de bouw. Schoeman Bedrijfshuisvesting in Hoofddorp adviseerde Gepo vleeswaren bij zowel de verkoop van deze locatie als bij de aankoop van een nieuw perceel van 17.000 m2 in Nieuw-Vennep-Zuid.

Reageer op dit artikel