nieuws

Winkelcentrum Prinsenland Rotterdam breidt uit

regios

Winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam wordt uitgebreid.

Op maandag 18 oktober wordt begonnen met de heiwerkzaamheden. Opdrachtgever is BPF Bouwinvest, die reeds eigenaar is van het bestaande winkelcentrum Prinsenland en de bijbehorende woontoren.De ontwikkeling is gelegen aan het Mia van Yperenplein en de Jacques Duthilweg in de deelgemeente Prins Alexander te Rotterdam. De uitbreiding omvat ongeveer 1500 m2 winkelruimte, alsmede circa 1500 m2 nieuwbouw kantoren, een ondergrondse parkeergarage met 85 parkeerplaatsen en achttien maisonnettewoningen in de vrije huursector. Deze woningen worden gerealiseerd boven de uitbreiding van het winkelcentrum.Naar verwachting zullen de werkzaamheden in het voorjaar van 2006 zijn afgerond.     

Reageer op dit artikel