nieuws

Strukton ontwikkelt woningen en winkels in Nijmegen

regios

Strukton Bouw & Vastgoed ontwikkelt met Rietberger Concept Vastgoed ongeveer 300 woningen en 6000 m2 winkelruimte op het oude Pijmanterrein in Nijmegen-West.

Strukton Bouw & Vastgoed neemt 4000 m2 winkelruimte en tachtig koopwoningen in de prijsklasse rond 210.000 euro voor zijn rekening. Rietberger ontwikkelt 110 woningen en 2000 m2 winkelruimte. Van de winkelruimte van Strukton wordt 3000 m2 verhuurd aan Laurus, de huidige huurder van de oudbouw, 1000 m2 gaat naar Habicura. Strukton verwacht nog anderhalf jaar nodig te hebben om de procedures voorafgaand aan de bouw af te wikkelen. De oplevering van het project vindt naar verwachting in 2009 plaats.Naast laagbouwwoningen en appartementen komen er 65 tot tachtig zorgwoningen. Bij de bouw van de laatste wordt woningbouwvereniging Talis Woondiensten betrokken. Rietberger Concept Vastgoed was dinsdag niet voor een nadere uitleg bereikbaar.     

Reageer op dit artikel