nieuws

Samenwerkingsovereenkomst woningontwikkeling Amersfoort

regios

NS Vastgoed en Heilijgers Projectontwikkeling hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van 120 eengezinswoningen en appartementen tegenover kantorenlocatie Eempolis en het nieuwe NS-station in Amersfoort.

Daarnaast wordt er binnen het project een ontwikkeling van totaal 1200 m2 commerciële ruimte gerealiseerd plus een ondergrondse parkeergarage die ruimte biedt aan 110 auto’s. Het is het eerste project dat partijen in samenwerking ontwikkelen. De nieuwe ontwikkelingscombinatie heet Ontwikkelingscombinatie Stationsomgeving Amersfoort CV.De ontwikkeling bevindt zich nu in de ontwerpfase. De planning is dat de eerste fase in de tweede helft van 2004 in verkoop zal gaan. Binnenkort worden de eerste plannen aan belangstellenden en omwonenden bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel