nieuws

pps voor marketing beatrixkwartier

regios

De gemeente Den Haag en de private eigenaren in het Beatrixkwartier gaan de komende jaren een gezamenlijke marketinginspanning leveren.

Vandaag ondertekenen de partijen daarvoor een overeenkomst. In de marketingovereenkomst is de financiële bijdrage van de gemeente aan de marketing van het Beatrixkwartier voor de komende drie jaar vastgelegd.Met de ondertekening van de marketingovereenkomst wordt de aftrap gegeven voor de meerjarige samenwerking tussen gemeente, eigenaren en huurders in het Beatrixkwartier voor het gebiedsmanagement. Doel van het gebiedsmanagement is de gemeenschappelijke marketing van het gebied, het organiseren van evenementen en activiteiten voor de gebruikers in het gebied en hoogwaardig beheer van de buitenruimte. Het gebiedsmanagement zal worden uitbesteed aan Kotvis&Haksteen.

Reageer op dit artikel