nieuws

ovg koopt terrein voor kantoor centric it solutions

regios

OVG projectontwikkeling en de gemeente Gouda hebben overeenstemming bereikt over de koop van het terrein Antwerpseweg 10.

OVG ontwikkelt hier het nieuwe kantoor van Centric IT Solutions in Gouda. Deze transactie is de eerste feitelijke overdracht in het kader van de herstructurering Goudse Poort. Gemeente Gouda en OVG Projectontwikkeling werken nauw samen bij de herstructurering van de Goudse Poort. Wethouder S. Keulen van gemeente Gouda zegt hierover: ‘De samenwerking tussen de gemeente Gouda en OVG om de plannen voor het hoofdkantoor van Centric te realiseren is wat mij betreft trendsettend. Deze ontwikkelaar ziet de kansen die Gouda biedt en geeft daaraan vorm. Ik ben zeer tevreden dat de herstructurering van Goudse Poort nu op gang komt.’De gemeente Gouda begon woensdag 1 maart 2006 met het bouwrijp maken van de Wolff-locatie aan de Antwerpseweg op bedrijventerrein Goudse Poort. Op de locatie komt het nieuwe hoofdkantoor van Centric, een kantoor van 17.000 m2 voor 750 medewerkers van Centric Holding en de grootste vestiging van de divisie IT Solutions. Momenteel zijn deze medewerkers verspreid over diverse vestigingen in Woerden en Gouda. Voor de realisatie van de nieuwe huisvesting voor Centric is een partnership opgezet tussen OVG en LSI, waarbij OVG de ontwikkeling en realisatie op zich neemt. OVG verwacht het gebouw medio 2008 te kunnen opleveren. OVG Projectontwikkeling kocht het bedrijventerrein Goudse Poort (60.000 m2) begin vorig jaar van VastNed O/I.

Reageer op dit artikel