nieuws

Ontwikkelingscombinatie Bijsteren bouwt 339 woningen extra

regios

Ontwikkelingscombinatie Bijsteren, bestaande uit Bemog Projectontwikkeling Almere en NCB uit Harderwijk, heeft van de gemeente Putten opdracht gekregen voor de bouw van 339 woningen in de nieuwe woonwijk Bijsteren.

Deze opdracht is een vervolg van de opdracht in juni van 323 woningen in dezelfde wijk.In juni werd Ontwikkelingscombinatie Bijsteren geselecteerd voor de ontwikkeling van 323 woningen in het plan Bijsteren, een nieuwe woonwijk ten zuidwesten van de bestaande woonwijk Husselerveld. Daarna heeft de Ontwikkelingscombinatie onderhandeld met eigenaren van in totaal 8 hectare grond in diezelfde wijk. Deze grond is vervolgens verworven, waardoor de bouw mogelijk wordt van nog eens 183 woningen. Daarnaast is ook de ontwikkeling van de resterende 156 woningen in het bestemmingsplangebied Bijsteren aan de Ontwikkelingscombinatie gegund. Bemog verwacht dat in november 2005 kan worden begonnen met de bouw van de eerste woningen.     

Reageer op dit artikel