nieuws

nieuwe eigenaren voor hotel america

regios

Hotel America in Hoek van Holland heeft nieuwe eigenaren.

Het wordt wel een driesterrenhotel met restaurant. De nieuwe naam is nog niet bekendgemaakt. Hotel America, dat sinds oktober vorig jaar is gesloten en leegstaat, is nu eigendom van Leo van Hilligehekken (tevens eigenaar van Hotel Kuiperduin, ’t Seepaerd en appartementencomplex Stuifkenszand) en aannemer Henny van Heiningen. Het nieuwe hotel gaat eind mei open. De kamers worden groter, waardoor het aantal afneemt van 26 naar 12. Arthur Kunz gaat het restaurant runnen. Verder komen er grote suites en familiekamers. Het uiterlijk van het oude gebouw blijft behouden, maar de keuken, het restaurant en ook de hotelkamers zullen geheel worden vernieuwd. De dancing verdwijnt. Het nieuwere, aanpalende pand wordt in de tweede fase onderhanden genomen. Daar moeten 26 kamers komen.

Reageer op dit artikel