nieuws

nieuw verkoopkantoor gouden gids in almere

regios

De Gouden Gids heeft ruim 2.400 m2 kantoorruimte gehuur

in het Atrium te Almere. In het kantoorgebouw op bedrijventerrein Felserplaats aan de Louis Armstrongweg, vestigt de Gouden Gids zijn landelijke telefonische verkoopactiviteiten. De huurprijs bedraagt 125 euro per vierkante meter. Bedrijfsmakelaar CB Richard Ellis begeleidde de huurtransactie. Verhuurder en tevens eigenaar van het Atrium is het automatiseringsbedrijf Compu-Prof. Compu-Prof is zelf ook gevestigd in het kantoorgebouw van 4159 m2.Gouden Gids betrekt op de eerste etage een nettovloeroppervlakte van 1088 m2, op de tweede etage eveneens 1088 m2 en op de derde etage nog een ruimte van 240 m2. De officiële opening van het kantoor is op 5 april en wordt opgeluisterd door ‘covergirl’ Katja Schuurman en burgemeester Annemarie Jorritsma.

Reageer op dit artikel