nieuws

Nieuw logistiek centrum in distripark Maasvlakte

regios

AMB Property Corporation gaat samen met Austin Nederland een nieuw logistiek centrum ontwikkelen in het Distripark Maasvlakte in het havengebied van Rotterdam.

et logistiek centrum gaat bestaan uit twee bedrijfsruimten van 20.018 m2 met ongeveer 2426 m2 kantoorruimte. Met de bouw wordt begonnen als er huurders zijn gevonden.AMB kocht in oktober vorig jaar 43.000 m2, inclusief 7000 m2 kantoorruimte, op het Anthony fokker Business Park te Schiphol voor 41 miljoen euro. Deze aankoop geschiedt in twee fasen: Fase 1 van 21.500 m2 wordt als turn-key-centrum opgeleverd in juli 2005. Fase 2 zal beschikbaar zijn in juli 2006. AMB Property Corporation is wereldwijd eigenaar en beehrder van industrieel en logistiek vastgoed. Cushman & Wakefield Healey & Baker en DTZ Zadelhoff zijn door AMB Property Corporation aangesteld om te adviseren en te bemiddelen bij de verhuur van de locatie.     

Reageer op dit artikel