nieuws

mega jumbo definitief naar euroborg

regios

Ontwikkelingscombinatie G4 CV en Jumbo zijn het eens geworden over de laatste details van een koopovereenkomst.

Hiermee zijn de hindernissen voor de vestiging van een Jumbosupermarkt van 5000 m2 in de Groningse Euroborg weggenomen. De bouw van deze megasupermarkt is al zover gevorderd, dat omstreeks 1 april 2006 de opening mag worden verwacht.

De winkel bevindt zich aan de noordzijde direct aan de nieuwe Boumaboulevard en is direct zichtbaar vanaf de A7. De winkel heeft een directe, gelijkvloerse verbinding met de parkeergarage onder het stadion, waarvan de ingang zich direct naast de supermarkt bevindt. Met het sluiten van deze koopovereenkomst heeft de G4, een samenwerkingsverband van BAM Vastgoed, Ballast Nedam en Volker Wessels Vastgoed, het grootste deel van de commerciële ruimte in de Euroborg afgezet.

Al eerder was overeenstemming bereikt met Fair Play Centre voor een amusementscentrum, met Wolff Cinemas voor een megabioscoop, met het Noorderpoort College voor een vestiging van zijn hele sector horeca, toerisme en voeding en met Plaza Sportiva voor een 5000 m2 groot sport- en gezondheidscentrum.

Reageer op dit artikel