nieuws

laatste winkel geuzenpoort verhuurd

regios

De laatste vrije winkel in het winkelcentrum Geuzenpoort is verhuurd.

Het winkelcentrum is een ontwikkeling van Rotteveel M4 Vastgoedontwikkeling en Ymere. De ontwikkeling bestaat naast 3200 m2 winkelruimte ook uit een parkeergarage voor 100 auto’s en 101 appartementen. Blokker heeft de laatste winkelruimte uit het nieuwe project Geuzenpoort in Amsterdam-Geuzenveld gehuurd. De winkel heeft een omvang van 425 m2 en de overeengekomen huurprijs is ongeveer 75.000 euro per jaar exclusief BTW. Eerder waren al ruimtes verhuurd aan Mediveen voor een apotheek, een HOED en een Vomar Voordeelmarkt. M4 Vastgoed deed de bemiddeling van alle verhuur. M4 Vastgoed is tevens bezig in opdracht van ABV met de verhuur van de laatste units in het bestaande naastgelegen wijkwinkelcentrum.

Reageer op dit artikel