nieuws

ING Real Estate investeert in Outlet Village De Stok

regios

ING Real Estate Investment Management investeert namens ING Dutch Retail Fund in Outlet Village De Stok.

Door de investering wordt ING mede-eigenaar van het te bouwen Outlet Village in Roosendaal. Volgens een woordvoerder van ontwikkelaar McMahon Development Group (MDG) gaat het om ‘enkele tientallen miljoenen euro’s’. Met de ontwikkeling van het merkendorp is een investering gemoeid van 70 à 80 miljoen euro. De eerste fase van het project omvat tachtig winkels op een totale oppervlakte van 15.500 m2. De bouwwerkzaamheden zijn 23 september begonnen. Outlet Village De Stok verwacht in de herfst van volgend jaar zijn poorten te openen. Andrew Roud, directeur Europa van MDG: ‘De betrokkenheid met ING versterkt het project aanzienlijk. We zijn uitermate blij dat ING nu officieel onze partner is voor dit project dat ook voor Roosendaal en de provincie Noord-Brabant van grote betekenis is.’ MDG werkte de afgelopen twintig maanden nauw samen met de gemeente Roosendaal. Het Outlet Village De Stok zal ruim 500 banen opleveren.     

Reageer op dit artikel