nieuws

in dorp ell 170 nieuwe woningen

regios

De gemeente Hunsel, projectontwikkelaar Nieuwe Borg en Arcadis hebben gisteren de contracten ondertekend waarin zij afspraken maken over de ontwikkeling van Steenenbampt, een woonwijk ten zuidoosten van het Midden-limburgse dorp Ell.

et uitbreidingsplan Steenenbampt omvat ongeveer 170 woningen. De procedure voor de eerste fase van het plan, grenzend aan de kern van Ell en bestaande uit 75 woningen, gaat binnenkort van start. De nieuwe wijk bij Ell krijgt een gevarieerd aantal woningtypen, zoals seniorenwoningen, starterswoningen, eengezinswoningen en zelfs een aantal kavels voor zelfbouw. Daarnaast is ruimte gereserveerd voor de bouw van een nieuw multifunctioneel gemeenschapshuis en krijgen diverse zorgvoorzieningen een prominente plaats in de wijk. Naar verwachting kunnen de werkzaamheden medio 2007 beginnen.

Reageer op dit artikel