nieuws

idtv verhuist naar amsterdam-noord

regios

IdtV gaat medio augustus 2007 verhuizen naar Amsterdam-Noord en zal zich gaan vestigen bovenop een vijftigjarig oud kraanspoor in Amsterdam-Noord aan de Ms.

Oslofjordweg aan de IJ-oever.Met de bouw van het kantoorgebouw wordt dit voorjaar begonnen. Kraanspoor omvat ongeveer 10.000 m2, waarvan IdtV de helft in gebruik neemt.IdtV is een productiemaatschappij, toonaangevend in de ontwikkeling en productie van (geïntegreerde) concepten op het gebied van televisie, internet-tv, film, evenementen en promotiecampagnes. Kraanspoor is een ontwikkeling van ING Real Estate. De architectuur is van Ontwerpgroep Trude Hooykaas (OTH).De verhuur werd voor IdtV begeleid doormakelaarskantoor CB Richard Ellis en voor ING Real Estate DRS Makelaars en Troostwijk Makelaars.

Reageer op dit artikel