nieuws

h&m en new yorker in centrumplan geleen

regios

De verhuur van de nieuwe winkelruimte binnen het centrumplan Geleen verloopt voorspoedig, aldus projectontwikkelaar 3W.

Op dit moment is, ruim voor het begin van de bouw, 70 procent van de winkelruimte verhuurd. 3W meldt dat er een nieuwe belangrijke trekker is gecontracteerd: H&M. De populaire modeketen zal in Geleen een familystore openen op een oppervlakte van 1.800 m2 op de hoek Salmstraat/ Gravenstraat. Verder wordt het aanbod gevuld met New Yorker, Xenos, DA drogisterij, Free Record Shop, Zeeman, Bristol, Totaal Gemak, supermarkt Jan Linders. Met deze contracten is de realisatie van het centrumplan, zoals eerder gepresenteerd, gegarandeerd. Een ander belangrijk feit is de verkoop van de appartementen binnen het centrumplan Geleen. Op dit moment hebben zowel Zo Wonen als Woonpunt hun vertrouwen uitgesproken in het plan. Zo Wonen verhuurt in 2008 45 appartementen op de locatie van het oude V&D-pand, Woonpunt tekent voor 66 appartementen op de locatie van de oude C&A/ Hema. De overige 28 appartementen zijn bestemd voor vrije verkoop. Het begin van de verkoop staat gepland voor eind 2006.Als alles volgens plan verloopt, zijn de sloopwerkzaamheden eind april 2006 afgerond, zodat er in mei kan worden begonnen met uitvoering van de nieuwe gebouwen. In mei 2008 moet het nieuwe winkelcircuit Salmstraat, Gravenstraat, Ansemburgstraat en Markt zijn afgerond. De eerste winkels zullen dan hun deuren openen en de eerste appartementen worden opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Reageer op dit artikel