nieuws

golden tulip wordt exploitant hotel jagershorst

regios

Golden Tulip heeft een franchiseovereenkomst gesloten voor het Golden Tulip Jagershorst met de Westerhout Group.

Het Golden Tulip Jagershorst zal zijn deuren op 1 maart 2007 openen. Het Golden Tulip Jagershorst is onderdeel van het bouw- en renovatieproject van het reeds bestaande en bekende restaurant De Jagershorst in Leende, ten zuiden van Eindhoven. Het nieuwe hotel biedt 89 kamers, twee nieuwe restaurants en een conferentie- en vergadercentrum. Er wordt 11 miljoen euro geïnvesteerd in het gehele project, dat wordt ontwikkeld door de Westerhout Group. De faciliteiten van het hotel omvatten een zwembad, sauna, wellnesscentrum, gratis internet en vergaderfaciliteiten voor ruim 500 personen. Met de toevoeging van dit hotel telt de huidige portfolio van Golden Tulip zeventig hotels in Nederland, met een totaal van 5.900 kamers.

Reageer op dit artikel