nieuws

gebouw jaques stinkens orgelpijpenmakers opgeleverd

regios

Het nieuwe bedrijfspand van Jacques Stinkens Orgelpijpenmakers op Bedrijvenpark Seyst (voormalig Sigma-terrein) aan de Woudenbergseweg in Zeist, is vrijdag opgeleverd.

De ‘oude’ locatie van Stinkens, in het centrum, is door projectontwikkelaar Creon Vastgoed in Deventer verworven met de intentie daar appartementen en winkelruimte te creëren. Jacques Stinkens Orgelpijpenmakers was sinds 1914 gevestigd in het centrum van Zeist.Bedrijvenpark Seyst. Om het groene karakter te behouden, voorziet het plan in een integratie van bebouwing en bestaand bos. Het meest in het oog springend is de bebouwing op het voorterrein langs de Woudenbergseweg met de gewelfde groene daken. In november 2005 zijn de eerste gebouwen gebruiksklaar opgeleverd.De ontwikkeling van het bedrijvenpark gelegen aan de Woudenbergseweg omvat ongeveer 18.000 m2 kantoor en bedrijfsruimte, verdeeld over vier gebouwen en bestemd voor het verplaatsen van Zeister bedrijven. Makelaarskantoor Patist & Van Ee verzorgt de verkoop. De panden en de daarin gesitueerde units zijn ook te huur. Binnenkort wordt begonnen met de realisatie van het derde gebouw. Voor het vierde, tevens laatste gebouw is Creon Vastgoed momenteel in onderhandeling met een Zeister bedrijf.

Reageer op dit artikel