nieuws

eurocommerce ontwikkelt place du gare in arnhem

regios

Op het busplein in Arnhem begint volgend voorjaar de bouw van Place du Gare, een kantoorgebouw met een oppervlak van 15.

00 m2 dat wordt ontwikkeld door Eurocommerce. Het is de bedoeling dat in mei of juni volgend jaar met de bouw wordt begonnen en dat het complex eind 2008, begin 2009 wordt opgeleverd. Het gebouw krijgt aan de gevelzijde drie bouwlagen met in het midden een vierde laag. Het Place du Gare krijgt een aansluiting met de Rijntoren en het nieuwe station, de zogeheten OV-terminal. De gemeentelijke welstandscommissie heeft inmiddels goedkeuring gegeven aan het plan, op een laatste detail na. De architect moet zich nog eens buigen over de dakrand. Maar volgens een woordvoerder van de gemeente zal het plan daar niet meer op stuklopen.

Reageer op dit artikel