nieuws

eerste steen project ravel in zutphen

regios

Morgen wordt officieel de eerste steen gemetseld van het project Ravel in Zutphen.

Ravel is een gezamenlijk initiatief van Woningstichting Hanzewonen en Koopmans Projecten. Er komen vijf verschillende appartementengebouwen met in totaal 106 luxe appartementen. Hiervan zijn er 72 bestemd voor de verkoop, waarvan inmiddels ruim 50 appartementen zijn verkocht. De prijs van de appartementen varieert van 220.000 euro (99 m2) tot 310.000 euro (132 m2). Daarnaast zijn er 34 appartementen verworven door Vesteda die beschikbaar zijn voor de verhuur. Alle gebouwen zijn ontworpen door Roggeveen en Piso Architecten in Waddinxveen. Het project wordt gerealiseerd aan de hoofdgracht, op een steenworp afstand van de oude binnenstad. De verwachting is dat de eerste bewoners in het voorjaar van 2007 hun woning krijgen opgeleverd. De verhuur begint eind 2006.Ontwikkelingscombinatie Hanzewonen-Koopmans en de gemeente Zutphen hebben in juli 1998 de eerste overeenkomst getekend voor een gezamenlijk plan in dit gebied. Na een wijziging van de overeenkomst in december 2003, is het uiteindelijke plan verder uitgewerkt en kan de bouw nu beginnen.

Reageer op dit artikel