nieuws

dhvg verhuurt warehouse aan shannonweg

regios

Het Rotterdamse transportbedrijf Estron Group en David Hart Vastgoed Groep (DHVG) hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van het eerste warehouse aan de Shannonweg te Rotterdam-Botlek.

De bouw van deze ontwikkeling, die in totaal ongeveer 100.000 m2 warehouses met bijbehorende kantoorruimte verdeeld over zes gebouwen omvat, werd door DHVG in maart 2005 op risico gebouwd. Estron Group zal vanaf 1 december 2006 zijn vrachtwagens aandocken aan de voorste helft van één van de zes gebouwen en tekende hiervoor een tienjarige huurovereenkomst. Hiermee heeft het bedrijf de beschikking over ongeveer 7250 m2 warehouse (inclusief mazzanine) voor 60 euro per vierkante meter, 490 m2 kantoorruimte voor 120 euro per vierkante meter en bijbehorend buitenterrein. Voor het einde van de maand zal Estron Group een beslissing nemen voor de aanhuur van nog eens 13.000 m2, waardoor het bedrijf in totaal ongeveer 20.000 m2 huurt. Transportbedrijf De Rijke uit Spijkenisse tekende ook voor eenzelfde warehouse en heeft hiermee de beschikking over ongeveer 7250 m2 warehouse (inclusief mazzanine) voor 60 euro per vierkante meter met bijbehorend buitenterrein en zal naar verwachting ook de voorzijde van dit docking center gaan huren waarmee het transportbedrijf in totaal ongeveer 15.000 m2 warehouse en 490 m2 kantoorruimte huurt. Als de andere vijf kandidaten waarmee DHVG momenteel druk in gesprek is, allen een huurovereenkomst zullen tekenen voor door hen aangeven metrages, komt DHVG in deze ontwikkeling ruimte te kort.

Reageer op dit artikel