nieuws

De Raad Vastgoed wil ontwikkelen aan Lammenschansweg Leiden

regios

De Raad Vastgoed uit Katwijk heeft plannen gepresenteerd voor de ontwikkeling van 350 woningen en 10.

00 m2 commerciële ruimte, kantoren en grote winkels op de plek van het oude veilinggebouw aan de Lammenschansweg in Leiden.Het gebouw krijgt een kelder van 6000 m2 met parkeerplaatsen en garageboxen. Op het parkeerdek komen drie paviljoens met bedrijfs- en kantoorruimte. Een van de ruimten wordt mogelijk een bedrijfsverzamelgebouw. De gemeente Leiden is met meer gegadigden voor de locatie in gesprek.De gemeente Leiden werkt aan plannen voor de bouw van een woon- en werkgebied met ongeveer 750 woningen en 75.000 m2 kantoorruimte bij de zuidelijke ingang van de stad. Het gebied aan weerszijden van de Lammenschansweg moet met de vernieuwing een hoogwaardig en stedelijk karakter krijgen. Bij De Raad Vastgoed was dinsdag niemand voor een nadere toelichting bereikbaar.     

Reageer op dit artikel