nieuws

de boer tenten opent kantoor in eindhoven

regios

De Boer Tenten in Alkmaar wil per 1 juli een verkoopkantoor openen in Eindhoven.

Momenteel onderzoekt De Boer Tenten diverse locatiemogelijkheden. ‘Deze groei is in lijn met de ambitieuze strategie van de onderneming’, aldus Koos Tesselaar (CEO De Boer Tenten). Voor het eerst zal de onderneming, opgericht in 1924, elders in Nederland een kantoor openen. Hoeveel ruimte het bedrijf in Eindhoven nodig heeft, is nog niet zeker. Tesselaar: ‘Wij hebben al jaren veel gewaardeerde klanten en relaties in het zuiden van Nederland. Bovendien is ons Europese logistieke centrum gevestigd in het Belgische Bree en ligt Eindhoven dus mooi in het midden als extra liaison.’De overname door grootaandeelhouder NPM Capital markeerde medio vorig jaar het begin van een nieuw tijdperk voor De Boer. Tesselaar vervolgt: ‘Op dit moment zijn onze inspanningen met name gericht op het verstevigen van onze positie als marktleider. In dit kader hebben wij de afgelopen periode talrijke nieuwe verkoopkantoren geopend in onder andere Zweden, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Spanje. Buiten Europa hebben wij inmiddels ook eigen kantoren in China en Qatar. Dichtbij de klant opereren is het devies.’De Boer Tenten is wereldmarktleider in het bouwen van tijdelijke accommodaties voor grote (sport-)evenementen en semi-permanente behuizingen voor onder meer opslag doeleinden en tijdelijke supermarkten. De Boer Groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 60 miljoen euro. Wereldwijd heeft zij 350 vaste medewerkers en gedurende het hoogseizoen biedt zij werk aan ruim 150 extra krachten.

Reageer op dit artikel