nieuws

corio opent winkelcentrum weidevenne

regios

Woensdag 31 mei wordt het nieuwe winkelcentrum Weidevenne in de gelijknamige wijk te Purmerend officieel geopend.

Winkelcentrum Weidevenne is een ontwikkeling van Bouwfonds MAB en is opgenomen in de vastgoedportefeuille van het beursgenoteerde vastgoedfonds Corio.Purmerend krijgt met de komst van het winkelcentrum Weidevenne een uitbreiding van het bestaande winkelaanbod met ruim 8.000 m2 winkelruimte. Aan het centrale plein zijn een Deen-supermarkt en een Vomar-supermarkt gevestigd van elk 2.000 vierkante meter. Naast deze ‘trekkers’ heeft het winkelcentrum een gevarieerde branchering, waarbij gestreefd is naar een afwisselend aanbod van landelijke filiaalbedrijven en lokale ondernemers. Enkele plaatselijke speciaalzaken hebben een plekje in het winkelcentrum ingenomen, zoals Bakker Harry de Groot, Keurslager Padjedijk en bloemenzaak Naturals. Bovendien zijn een groentenspeciaalzaak, een viswinkel, een dierenwinkel en een makelaar in het winkelcentrum gevestigd. De bekende landelijke winkels worden onder andere vertegenwoordigd door Zeeman, Primera, Etos en Arke reisburo.Behalve de 26 winkels kent Weidevenne gratis parkeerplaatsen op een parkeerdek met ruimte voor ongeveer 360 auto’s. Het ontwerp van het winkelcentrum is gemaakt door architectenbureau Roeleveld-Sikkes Architects uit Den Haag. Zie ook de mei-editie 2006 van Vastgoedmarkt die vrijdag aanstaande verschijnt.

Reageer op dit artikel