nieuws

bouw woontoren goes uitgesteld

regios

De bouw van een 70 meter hoge woontoren in Goes begint pas in de tweede helft van 2007.

Het is voor de tweede keer dat de bouw is uitgesteld. Vorig jaar besloot ontwikkelaar Bouwfonds MAB de bouw al een half jaar uit te stellen. Nu komt daar minimaal een half tot een heel jaar bij. Wel begint binnenkort de verkoop van de in totaal zestig appartementen. Volgens Bouwfonds is het project complex. De ontwikkelaar wil daarom meer tijd besteden aan welstand, veiligheid en constructie van de woontoren. De Rotterdamse architect C. Zwiers tekende voor het ontwerp ervan. De woontoren zal bestaan uit twee delen die zijn gekoppeld door een transparant trappenhuis annex liftschacht. De eerste vijf lagen zijn bedoeld voor parkeren en bergingen. Op de begane grond is commerciële ruimte gepland, eventueel voor een lunchroom. De appartementen variëren van 70 m2 tot 280 m2. De koopprijzen lopen uiteen van ongeveer 200.000 euro tot 750.000 euro voor de luxe penthouses in de nok.

Reageer op dit artikel