nieuws

bouw van woontoren in den haag-zuidwest

regios

Mogelijk nog dit jaar begint op de hoek Loevesteinlaan/Genemuidenstraat in Den Haag-Zuidwest de bouw van 88 huur- en koopappartementen in een woontoren van 70 meter hoog die is voorzien van een ondergrondse parkeergarage voor 110 auto’s.

De woontoren, Pharos genoemd, is een project van Bemog Projectontwikkeling. Pharos is ontworpen door Atelier Zeinstra, Van der Pol in Amsterdam. Het programma omvat 84 appartementen variërend van 100 tot 105 m2 gebruiksoppervlakte en vier topwoningen op de 22e en 23e verdieping met een gebruiksoppervlakte van 156 m2 verdeeld over twee woonlagen. De verkoopprijzen variëren van 250.000 euro tot rond de vier ton voor de vier penthouse. De Welstandscommissie heeft de architectuur van het bouwplan goedgekeurd. De gemeente Den Haag heeft de bouwvergunning in augustus afgegeven. De termijn om bezwaar aan te tekenen is deze week verstreken zodat niets de bouw meer in de weg kan staan.

Reageer op dit artikel