nieuws

Bouw thermencomplex bij Amrâth Hotel Born

regios

Amrâth Hotel Born gaat uitbreiden met een thermencomplex, zo meldt het Limburgs Dagblad.

Samen met een beauty- en afslankinstituut krijgt de nieuwe voorziening een oppervlakte van ongeveer 2000 m2. Hoteleigenaar G. Van Eijl en toekomstig exploitant A. Köppen van de nieuwbouw maakten dat maandag bekend. Binnenkort vinden grondboringen plaats tot een diepte van ongeveer 60 meter om te kijken of het grondwater geschikt is om te gebruiken als water voor het thermencomplex. Van Eijl gaat ervan uit dat de bouw eind van dit jaar begint, de oplevering is dan eind 2005. Hotel Born is in juni 2001 overgenomen door de Amrâth Groep. Het hotel met vergadercentrum is recentelijk gerenoveerd. Door toevoeging van een thermencomplex en op wat langere termijn van een golfbaan, een bezoekerscentrum en extra parkeergelegenheid wil de Amrâth Groep de aantrekkingskracht van het hotel vergroten.

Reageer op dit artikel