nieuws

blauwhoed herontwikkelt dr struyckenplein in breda

regios

Op 5 oktober 2006 ondertekenden de gemeente Breda en projectontwikkelaar Blauwhoed Vastgoed de samenwerkingsovereenkomst voor de herontwikkeling van het centraal in de Bredase wijk Heuvel gelegen Dr Struyckenplein.

Het plan van Blauwhoed Vastgoed voorziet in ongeveer 5.000 m2 winkelruimte, inclusief horecavoorzieningen, een bibliotheek en 180 woningen in diverse financieringscategorieën. Parkeerplaatsen voor bezoekers van het winkelruimten worden aangelegd op het maaiveld, voor de woningen op of onder de woongebouwen. Met de herstructureringsoperatie wordt dit plein het centrumgebied voor de wijk. De bouw zal naar verwachting eind 2008 beginnen en de oplevering van het totale programma is voorzien in 2011.

Reageer op dit artikel