nieuws

begin bouw woningen park zestienhoven

regios

Aanstaande vrijdag begint de bouw van de eerste woningen in Park Zestienhoven.

De woningen zijn ontwikkeld door Maasstede Woning Ontwikkeling. De 29 ‘laanvilla’s’ en negen appartementen zijn ontwikkeld door Maasstede Woning Ontwikkeling en worden gebouwd aan de Van der Duijn van Maasdamweg. Park Zestienhoven, het gebied aan de noordkant van Rotterdam, tussen de A20, A13 en Rotterdam Airport, moet de komende jaren worden ontwikkeld tot een groene en goed bereikbare woonomgeving met middeldure en dure woningen. In het plangebied worden tussen 2006 en 2015 ongeveer 1500 appartementen, benedenwoningen en eengezinswoningen gerealiseerd. Naast het luchthaventerrein wordt tussen 2006 en 2015 eveneens ongeveer 43.000 m2 bedrijfsruimte ontwikkeld.

Reageer op dit artikel