nieuws

Begin bouw winkelcentrum in Heemskerk

regios

Vandaag begint de bouw van het nieuwe winkelcentrum in Broekpolder, Heemskerk.

Het nieuwe winkelcentrum, een gezamenlijke ontwikkeling van ING Real Estate Development en Vomar Voordeelmarkt, krijgt een oppervlakte van circa 4000 m2. Hiervan wordt ongeveer 1500 m2 ingevuld door Vomar Voordeelmarkt. De overige verkochte meters worden bezet door winkels die in de dagelijkse boodschappen voorzien. Ook komt er een Sociaal Medisch Centrum van 4000 m2 met een huisarts, fysiotherapiepraktijk en apotheek. Onder het supermarktblok komt een parkeergarage voor ruim 180 auto’s. Het winkelcentrum gaat uit diverse bouwblokken bestaan die zijn gelegen rondom een plein met een horecapaviljoen. De ontwikkelaars verwachten dat het winkelcentrum in het derde kwartaal van 2006 operationeel zal zijn.     

Reageer op dit artikel