nieuws

begin bouw 770 woningen in bijsteren putten

regios

Bemog Projektontwikkeling Almere en bouwbedrijf Van der Mheen zijn begonnen met de bouw van de wijk Bijsteren in Putten.

Daar zullen de komende jaren in totaal 770 woningen worden gerealiseerd. Bemog zal naast vrije sector woningen ook 97 sociale huurwoningen, 100 sociale koopwoningen (de zogenaamde ‘kopen met korting’-woningen) en een brede school met schoolwoningen realiseren.Bijzonder is, dat Bemog als onafhankelijke ontwikkelaar de opdracht voor uitvoering verstrekt aan plaatselijke bouwers, verenigd in de bouwcombinatie Gezamenlijke Puttense Bouwondernemingen. Op deze wijze wordt de plaatselijke werkgelegenheid gestimuleerd. De eerste woningen, v.o.n. variërend vanaf 125.000 tot 490.000 euro, worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd.Bemog is een middelgrote onafhankelijke projectontwikkelaar die op jaarbasis ongeveer1000 woningen en 15.000 m2 commercieel onroerend goed ontwikkelt met een omzet van gemiddeld 125 miljoen euro per jaar.

Reageer op dit artikel