nieuws

bedrijventerrein flight forum wint prijs

regios

Bedrijventerrein Flight Forum, grenzend aan Eindhoven Airport, heeft de Ruimte- en Mobiliteitsprijs 2006 gewonnen voor de meest succesvolle bedrijfslocatie op het gebied van ruimtelijke inrichting, mobiliteit en infrastructuur.

De prijs, ingesteld door het Kennisplatform Verkeer en Vervoer, werd donderdag uitgereikt tijdens het Ruimte en Mobiliteitscongres in Rotterdam. Flight Forum is een hoogwaardig bedrijventerrein naast Eindhoven Airport en de A2. Op Flight Forum worden in totaal ongeveer 100.000 m2 kantoorruimte en 175.000 m2 bedrijfsruimte gerealiseerd. Het bedrijvenpark Flight Forum wordt ontwikkeld door Flight Forum CV, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Eindhoven en Schiphol Real Estate, de vastgoeddochter van Schiphol Group.

Reageer op dit artikel