nieuws

bedrijventerrein agriport a7 krijgt forse impuls

regios

De samenwerkende projectontwikkelaars Situs in Utrecht en Schadenberg Vastgoed in Hem hebben 6 hectare grond gekocht bij de entree van het bedrijventerrein Agriport A7, langs de rijksweg A7 in het zuiden van de Wieringermeer.

Deze locatie is binnen het plangebied bestemd voor bebouwing met ondersteunende voorzieningen. Er is ruimte voor kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, een tankstation, een weegbrug, een restaurant en agrarische winkels. De kavel wordt zodanig ingericht dat er een goede samenhang tussen de verschillende functies ontstaat. Logistiek is een belangrijk uitgangspunt. Het plan krijgt de naam Agriport Park en via de gelijknamige website is te volgen hoe de realisatie wordt vormgegeven.De ontwikkelaar gaat binnenkort op zoek naar bedrijven die de functies in het nieuwe plangebied willen exploiteren of er ruimte willen huren of kopen. Buiten de kavel die de ontwikkelaars hebben gekocht richt Agriport A7 zich vooral op logistieke bedrijven en bedrijven die de agrarische sector in de Kop van Noord-Holland versterken.

Reageer op dit artikel