nieuws

Amrâth Hotels lijft ook Hotel Coriovallum in

regios

Amrâth Hotels lijft ook het Heerlens Hotel Coriovallum in.

De naam van het driesterrenhotel is sinds 1 mei van dit jaar veranderd in Hotel Maximiliaan. Amrâth Hotels heeft nu veertien hotels in Nederland, een theater en een congrescentrum. Directeur G. van Eijl van Amrâth Hotels heeft het hotel, dat in 2002 al een doorstart maakte onder de toenmalige naam Hotel Max, overgenomen van AZR Vastgoed. Hotel Maximiliaan is gevestigd in een rijksmonument en heeft 54 recentelijk vernieuwde kamers. In Heerlen heeft Amrâth Hotels al het viersterrenhotel Grand Hotel aan de Groene Boord. In Limburg heeft Amrâth Hotels verder nog de L’Empereur en Ducasque in Maastricht en Born Hotel in Born-Sittard. Het hotel L’Empereur is geheel gerenoveerd en wordt volgende werk officieel heropend.

Reageer op dit artikel