nieuws

amb: douglassingel center in mei gereed

regios

De Amerikaanse logistieke vastgoedonderneming AMB verwacht de herontwikkeling van het voormalige Mitsubishi-complex op Schiphol-Rijk in mei of juni aanstaande te hebben afgerond.

Dit complex werd vorig jaar door AMB gekocht en wordt nu op eigen risico als Douglassingel Distribution Center in de markt gezet. De logistieke bedrijfsruimte wordt herontwikkeld naar 11.000 m2 bedrijfsruimte en 2800 m2 kantoorruimte. Het project vergt een investering van ruim 20 miljoen dollar. Het Douglassingel Distribution Center is een van de laatste vrije logistieke bedrijfsruimten in het masterplan Schiphol-Rijk en AMB verwacht geen problemen te hebben met het vinden van een huurder. AMB heeft op Schiphol-Rijk nu vier logistieke bedrijfsruimten die geheel zijn verhuurd. Verder heeft AMB zijn aanwezigheid in de Duitse havenstad Hamburg aanzienlijk uitgebreid. AMB kocht drie gebouwen met in totaal ruim 40.000 m2 in de Port of Hamburg. De investering bedroeg in totaal 34,2 miljoen dollar en de gebouwen zijn voor 99 procent verhuurd. Verder nam AMB een nieuwe ontwikkeling in uitvoering in de haven van Hamburg van ruim 40.000 m2 met een investering van 33,1 miljoen dollar. AMB voert dit project uit met een lokale partner en het project wordt in de tweede helft van 2007 opgeleverd.

Reageer op dit artikel